top of page

Resultaten acties

Résultats des actions

Duchenne Parent Project Logo
Begin
warmste school

warmste school

Play Video
Radio Gladio te Boekel

Op de kerstmarkt in Boekel Olen verkocht radio Gladio liedjes  tvv het Duchenne Parent Project Belgium. Het was er super gezellig en we mochten er ook een life interview geven voor de lokale radio. Bedankt! Vooral ook aan Sander en zijn familie die dit alles mee mogelijk maakten.

We hadden een drankstand op de kerstmarkt te Scherpenheuvel met uitsluitend Vossen met de Meynen drank: cava, wijn en hun eigen lekkere bieren Soixante-Neuf, VanAcht en Six O Six. 

Op de uniformlozedag lieten de leelringen hun uniform thuis in ruil voor een kleine bijdrage voor de warmste week. Tijdens het oudercontact maakte de leerlingenraad het gezellig met een kertcafé waar men iets kon drinken of kopen. Bedankt aan iedereen die mee hielp om hiervan een succes te maken!

We baten een kraampje uit op onze lokale Socio-Culturele kerstmarkt.
We bieden de bieren van Brasserie Achouffe aan, Cava en frisdranken.
We verkopen ook eigen gebakken wafeltjes en eigen gemaakte confituur.
Daarnaast ook speciale collectors items van Brasserie Achouffe.

Zelf gehaakte pantoffels in kwalitatieve wol met antislipzool.

Ook dit jaar zette Street Art Antwerp zich in voor Music for life en organiseerde opnieuw gratis streetart tours, waarbij iedereen een vrije bijdrage mocht geven tvv Duchenne Parent Project.

Ook hielden ze de 1ste Street Art Antwerp Veiling for Life, waar je kon bieden op een origineel werk van 1 van de deelnemende Streetartists. Oa Pol CosmoGomad (NL), Joachim , SmokNils Westergard (USA) en vele anderen

In het derde leerjaar van onze school (Basisschool Papageno te Evere.) zit Jimmy, een jongen waarbij vorig jaar de ziekte van Duchenne werd vastgesteld. Om hem en zijn familie een hart onder de riem te steken, bakten we met z'n allen koekjes om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte en medicijnen. We verkochten ze voor en na school en op onze jaarlijkse Kersthappening.Bedankt allemaal voor jullie steun aan deze 2 acties opgezet door Jimmy's school Papageno te Evere: De kerst happening bracht 550 euro op!
Samen met koekjesactie school (515 euro) en de koekjesactie van het oudercomitee (735 euro) is dat 1800 euro voor Duchenne Parent Project!!!!

All you need is love.
But a little chocolate now and then doesn't hurt!

Tom Schotte, een sportieve kerel met het credo "zot zijn doet geen zeer, het jeukt alleen een beetje", heeft besloten op de Warmathon van Gent zijn grenzen te verleggen. Hij wil de volle 6 uur lopen en (hopelijk) rond de 60 km uitkomen.
Via losse sponsoring is het mogelijk om zijn actie te steunen.
De werkgever van Tom, heeft besloten om mee op de kar te springen. Via een soort "start to move" wordt gepoogd om zoveel mogelijk werknemers op de Warmathon te krijgen. Iedereen kan minstens 2,7km stappen. Het is mogelijk om individueel deel te nemen of een soort Ekiden op te zetten om in groep een bepaalde afstand af te leggen. Uiteraard betaalt iedereen die deelneemt zijn inschrijving. Via een aantal tussentijdse acties (zoals soepverkoop, pannenkoekenbak) wordt er op de werkvloer nog extra geld opgehaald.

Via een groepsinschrijving is het mogelijk om je bij "TTomathon" aan te sluiten. Er zijn nu reeds enkele werknemers die beloven 1€ per inschrijving te sponsoren.

Het vijfde leerjaar zet zich als klas in voor het bakken van lekkere koekjes die ze daarna met veel enthousiasme zullen verkopen aan de schoolpoort!

Het vijfde leerjaar zet zich als klas in voor het bakken van lekkere koekjes die ze daarna met veel enthousiasme zullen verkopen aan de schoolpoort!

FUSION (samenspelgroep van de academie) organiseerde een happening in het kader van kerstmis op vrijdag 22 december  met optredens van Fusion, Big Band en enkele special guests in de academie voor woord en muziek te Ekeren. Het benefietconcert van de Academie Ekeren voor Woord en Muziek in het kader van De Warmste Week bracht niet minder dan 1070 euro op! Geweldig bedankt

Een uurtje yoga bij Lotte van YOGALOO gevolgd door een lekkere brunch van Nele van ARCK.

35€ per persoon.

Een warme actie van YOGALOO

Tijdens de Oxfam cadeaudagen verkopen wij met Oxfam Wereldwinkel Oosteeklo de typische Gentse"neuzekes" met opbrengst voor Duchenne Parent Project.
Hiervoor kan iedereen terecht op onze beurs op 10 december te Oosteeklo, die tevens in het teken staat van ons 35 jaar bestaan.

Een muzikale namiddag met eten en drank, kinderanimatie in de garage van het Belfiuskantoor te aarschot.

Een warme actie van BUREN Kortekeerstraat

Bestellen:
Tine: 0473/279671
Griet: 0474/759232

We baten een kraampje uit op onze lokale Socio-Culturele kerstmarkt.
We bieden de bieren van Brasserie Achouffe aan, Cava en frisdranken.
We verkopen ook eigen gebakken wafeltjes en eigen gemaakte confituur.
Daarnaast ook speciale collectors items van Brasserie Achouffe.

GBS DE BOOT FOR LIFE (20/12)

Bedankt lieve ouders voor jullie bijdrage aan de 'Warmste week'. De verkoop van gebak en warme drank bracht maar liefst 750 euro op! Dit geld wordt integraal besteed aan onderzoek naar de ziekte van Duchenne.

Cava verkoop ten voordele van het Duchenne Parent Project.

Tijdens de Dance4Life, op zondag 17 december in GC de Zandloper in Wemmel, kon iedereen zich voor 10 euro per les uitleven op uiteenlopende dansstijlen, gegeven door coole dansdocenten.  Ze haalden 1.901 euro euro op voor het Duchenne Parent Project!! Bedankt!!

Kerstmarkt Wakkerzeel KVLV

Op de kerstmarkt in Wakkerzeel verkocht de KVLV zelfgemaakte kerstspulletjes tvv het Duchenne Parent Project Belgium. Wat een prachtige stand hadden ze! Bedankt!

Schenking
 Inner Wheel Kortijk Gulden Sporen

Op donderdagavond 24 november had Charlotte Samyn, de eer, om van de serviceclub Inner Wheel Kortijk Gulden Sporen de cheque twv 3500 euro te ontvangen in naam van het Duchenne Parent Project Belgium.

Dit is het resultaat van een avond met Sandra Bekkari, waar meer dan 200 vrouwen aanwezig waren!

Hiermee wil Inner Wheel Kortrijk het wetenschappelijk onderzoek naar een medicijn voor onze Duchenne jongens, ondersteunen. 

Ze hebben ons beloofd de werking van Duchenne Parent Project, de komende 3 jaar verder financieel te steunen!

Daar zijn we heel dankbaar om!

Een Comedy avond met Brecht Verschuere, Joeri Schepens, Kevin Pottier en als Guest Comedian Nigel Williams, Ten voordele van Duchenne Heroes.

SNOEPZAKJE FOR LIFE + COMEDY FOR LIFE (3/11-16/12)

Ik ga snoepzakjes verkopen en organiseer in samenwerking met Essen Event een Comedy for Life waarbij er 3 comydians komen optreden o.a. Jeroen Verdick, Ariane Van Hasselt en Jasper Posson.

DE WARMSTE BBB (18/12) Sporthal Geluwe Ter Linde

Sporten voor het goede doel. Daar kan je alleen maar warmer van krijgen. Een bbb-lesje in een sfeer van de 80's.

Tijdens het eerste weekend van december wordt het 'Het warmste weekend in Loenhout' georganiseerd . Wij als Jeugdhuis dragen ook ons steentje bij door eerst een leuke fakkeltocht te maken en dan af te sluiten met een Dikke Vette Afterparty. Dit alles ten voordele van 4 goede doelen natuurlijk!

Het berrefonds, Sclero'ken, Duchenneparentsproject, Downsyndroom vlaanderen

HET WARMSTE ONTBIJT

vzw Fost Plus organiseert een ontbijt voor haar medewerkers op 14.12.2017

CHRISTMAS ROSES (15/12)

Verkoop van kerstrozen in Zuiderpoort Gent

Mama's soep

Verkoop van huisgemaakte soep.

Verkoop van eigen Vossen met de Meynen bieren (Soixante-Neuf, VanAcht en Six O Six) alsmede 4 cava's met de naam cava for charity en ook 3 wijnen. www.fugaforcharity.com
Dit alles op 2 december op de parking van Brico Zemst (Mechelen). www.vmdm.be

Tijdens het eerste weekend van december organiseren wij 'Het warmste weekend in Loenhout'. Op vrijdag 1 december gaan we quizzen (o.l.v. Guy Stoffelen) en op zaterdag 2 december organiseren we een tweedehandsbeurs voor kinderkledij en speelgoed, waarbij er ook randanimatie zal zijn.
Zaterdagavond wordt er een fuif gegeven door ons jeugdhuis in Loenhout.
Dit alles ten voordele van 4 goede doelen natuurlijk!

Het berrefonds
Sclero'ken
Duchenneparentsproject
Downsyndroom vlaanderen

Onze CPU Wall of Fame én de verkoop van desserten op de Kerstmarkt in Beerse hebben €1218.09€ opgebracht.  Hierbij mochten we dan van Janssen een extra bedrag van €1074 ontvangen om te schenken.  Dit bedrag komt voort uit de overkoepelende acties die op de Beerse Campus werden georganiseerd.  De opbrengst hiervan is verdeeld over de verschillende goede doelen gedefinieerd door onze collega’s in Beerse en CPU.

Vechtsport seminarie met als doel geld te verzamelen tvv het onderzoek naar de ongeneeselijke spierziekte duchenne. Iedereen kreeg les van 6 gerenomeerde lesgevers in verschillende vechtstijlen. Open voor iedereen van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. 

Leider Gringoire eet 15 pannekoeken op het podium met een spotlight op hem gericht. Iedereen in de zaal kan een gokje wagen: hoeveel tijd heeft hij nodig om 15 pannekoeken naar binnen te werken? Dit gokje kost je €2. Daarnaast kan je ook polsbandjes kopen van Duchenne Parent Project Belgium vzw.

bottom of page