Duchenne Parent Project Logo
 

Als ouders en familieleden van kinderen met Duchenne zijn wij als geen ander gedreven om het onderzoek naar medicijnen en hulpmiddelen voor de ziekte van Duchenne voort te stuwen. Het vinden van medicijnen, is letterlijk van levensbelang voor onze kinderen.

Bovendien is het onderzoek eigenlijk best betaalbaar! Een gemiddeld project duurt 2 jaar en kost ongeveer 200.000 euro. Uitgerekend is dit nog geen 50 euro per uur!

Daarom is elke ingezamelde euro, een euro hoop voor ons. Dat is ook de reden dat u er zeker kan van zijn dat al het ingezamelde geld ook echt gebruikt wordt voor het onderzoek. Wilt u ons helpen in het zoeken naar oplossingen voor onze kinderen, dan kan u met de gegevens hieronder een donatie doen. Voor bedrijven kan er een factuur opgesteld worden, die kan ingegeven worden bij de kosten in de belastingsaangifte. Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw steun!

De informatie beschikbaar gesteld op deze site zijn niet bedoeld om een arts te vervangen. Hoewel alle moeite is genomen om de juistheid van de informatie op de site te controleren, kan de juistheid niet worden gegarandeerd, en zal de zorg in elke situatie moet worden geïndividualiseerd.

Les informations et conseils donnés sur ce site ne doivent en aucun cas remplacer l’avis d’un médecin. Bien que tout ait été fait pour vérifier l’exactitude des informations, celle-ci ne peut être garantie et tous les soins doivent toujours être individualisés pour chaque patient. 

The information given on this website is not meant to replace a doctor. Although we try to be as accurate as possible, we can't guarantee the accuracy. Medical care should be individualised and discussed with the hospital.