Duchenne Parent Project Logo

JOIN US

SAMEN vechten we tegen Duchenne!

Word gratis en vrijblijvend lid en steun ons in de strijd tegen Duchenne!

Als u doorklikt op de knop hieronder kunt u gratis en vrijblijvend lid worden van het Duchenne Parent Project Belgium vzw.

Wij houden u graag op de hoogte van onze activiteiten via email, maar door de nieuwe wetgeving kunnen we uw gegevens zoals naam en email-adres alleen bijhouden als u formeel ons privacybeleid goedkeurt. Dat kunt u doen door lid te worden.

We overwegen om vanaf 2019 de mogelijkheid toe te voegen om steunend lid te worden, met extra voordelen en opties aan een beperkte vergoeding. Maar u zult dan ook gewoon gratis lid kunnen blijven.

Waarom lid worden?

Er zijn verschillende mogelijke redenen om lid te worden van het Duchenne Parent Project:

  • De mogelijkheid om gebruik te maken van online polls om uw mening te geven over relevante zaken (bv onderwerpen voor het congres, fondsenverdeling over onderzoeksonderwerpen, ...) 

  • Als patiëntenorganisatie worden wij vaak gecontacteerd door bv onderzoekers die de noden van de patiënten en hun familie in kaart willen brengen om met deze gegevens bv trials haalbaarder te maken voor de patiënten. Wij kunnen, dankzij de verzamelde gegevens, gericht de juiste doelgroep aanspreken om te vragen of ze hierin gehoord willen worden. Ook andere relevante verenigingen vragen ons soms om nuttige informatie gericht door te geven. (bv Organisaties die begeleid wonen organiseren e.d.)

  • U wilt op de hoogte blijven van onze activiteiten.

  • U kan bij ons ook terecht om in contact te komen met lotgenoten.

  • U wilt door uw lidmaatschap een blijk geven van steun aan onze werking.

  • U wil wel eens als vrijwilliger meehelpen op een evenement wanneer het u past. (Volledig vrijblijvend en u kan er zelf voor kiezen om u hiervoor aan te melden bij het lidmaatschap.)

De informatie beschikbaar gesteld op deze site zijn niet bedoeld om een arts te vervangen. Hoewel alle moeite is genomen om de juistheid van de informatie op de site te controleren, kan de juistheid niet worden gegarandeerd, en zal de zorg in elke situatie moet worden geïndividualiseerd.

Les informations et conseils donnés sur ce site ne doivent en aucun cas remplacer l’avis d’un médecin. Bien que tout ait été fait pour vérifier l’exactitude des informations, celle-ci ne peut être garantie et tous les soins doivent toujours être individualisés pour chaque patient. 

The information given on this website is not meant to replace a doctor. Although we try to be as accurate as possible, we can't guarantee the accuracy. Medical care should be individualised and discussed with the hospital.