Duchenne Parent Project Logo

A-Gear project van Flextension

Flextension is ontstaan uit een samenwerking van het Duchenne Parent Project en wetenschappers van enkele universiteiten en heeft als bedoeling robotica en technologie te gebruiken om Duchenne patiënten in hun dagelijkse handelingen te ondersteunen. Meer info vind je hier.

Wij zijn fier, met het Duchenne Parent Project Belgium, deel te kunnen uitmaken van dit fantastisch project. Op 25 januari 2018 ontvingen we deze zeer symbolische trofee als dank voor onze financiële steun aan het project. De trofee is gebaseerd op het eerste prototype van een schouderscharnier van het exoskelet.

We hopen dat het project het leven van vele Duchenne patiënten gemakkelijker gaat maken.

De informatie beschikbaar gesteld op deze site zijn niet bedoeld om een arts te vervangen. Hoewel alle moeite is genomen om de juistheid van de informatie op de site te controleren, kan de juistheid niet worden gegarandeerd, en zal de zorg in elke situatie moet worden geïndividualiseerd.

Les informations et conseils donnés sur ce site ne doivent en aucun cas remplacer l’avis d’un médecin. Bien que tout ait été fait pour vérifier l’exactitude des informations, celle-ci ne peut être garantie et tous les soins doivent toujours être individualisés pour chaque patient. 

The information given on this website is not meant to replace a doctor. Although we try to be as accurate as possible, we can't guarantee the accuracy. Medical care should be individualised and discussed with the hospital.