top of page

Ga voor de warmte en bedenk een leuke Music for Life actie!

Nog even en het is weer zo ver want Music for Life komt eraan! Niet Wachtebeke maar Kortrijk zal dit jaar van 18 tot 24 december het decor vormen van de warmste periode van het jaar vol verbondenheid en ontroerende momenten. 

Ook in 2019 gaan we de graden doen stijgen door massaal actie te ondernemen. Want samen gaan we het nog warmer maken dan het voorbije jaar. Smelt ieders hart met jouw hartverwarmende actie en sleep je omgeving mee om op een positieve manier te strijden tegen de ziekte van Duchenne.

 

Laat die hersencellen op volle toeren draaien en bedenk nu alvast een superleuke Music for Life actie! Breng ons op de hoogte van je actie via dppbelgium@gmail.com 

 

Hou zeker ook onze website, Facebookpagina in de gaten voor belangrijke updates rond Music for Life. 

Acties registreren kan vanaf 18 september via de website van de Warmste Week.

vlam correctie.jpg

Beluister hierboven het volledige interview op Studio Brussel  in de ochtendshow 'Linde staat op'. We horen het interview met Kevin van Deth serious en met Carine Gentens van het Duchenne Parent Project Belgium.

Kevin organiseerde de actie samen met zijn vrienden Brecht en Joerie van het comedy gezelschap 'Deth Serious'. Ook comedian Nigel Williams schaarde zich achter de actie. Hij verloor zelf een jongere broer aan de erfelijke spierziekte. Carine kwam vertellen wat de acties van De Warmste Week van Music For Life voor ons betekenen.

kevin_linde_en_carine_2_van_2.jpg
registreer.jpg
warmste week
oproep
acties ww
bottom of page