Duchenne Parent Project Logo
 
 

TE HUUR:

Op het strand:

RODEO FIETSVERHUUR (Koksijde)

Rodeo - Zeetochten 
G.Grardplein 19                                                         
8670 Koksijde

058516353

Ze worden bij voorkeur liefst gecontacteerd via mail

Manuele strandrolstoel:

IIn samenwerking met de gemeente Koksijde verhuurt Rodeo

een  "strandjutter". Dit laat mindervalide personen toe een

strandwandeling te maken.


Democratische prijs : € 1 voor 2 uurtjes

Reserveren is aangewezen!

Elektrische strandrolstoel:

 

Dankzij de gemeente Koksijde kan men vanaf 2017 een elektrische strandrolstoel huren bij RODEO.
Hiermee kunnen minder mobiele personen het strand verkennen. 
Het toestel is eenvoudig in gebruik en heeft voldoende actieradius voor ruime wandelingen op strand en dijk. Het is voldoende krachtig voor het verkennen van glooiend terrein en het bijkomende zonnepaneel laat een actieradius van 3 uur toe. 
Manuele strandrolstoelen zijn door hun dikke banden weinig gebruiksvriendelijk en moet worden geduwd. Dit vraagt een grote fysieke inspanning van de begeleider en maakt de andersvalide afhankelijk van een derde.
Met een elektrische strandrolstoel is de gebruiker onafhankelijk. Bovendien laat de eenvoudige bediening een groot doelpubliek toe (bv. minder mobiele personen die een grote wandeling willen maken in familiaal verband).

Prijs per uur: 20€ 

Het Zwin (Knokke-Heist)

Natuur Park

Graaf Léon Lippensdreef 8

B-8300 Knokke-Heist

Contacteer ons

+32 50 60 70 86

2 all-terrain rolstoelen

Het Zwin heeft 2 all-terrain rolstoelen beschikbaar zodat zowel de vlakte als het huttenparcours helemaal vlot afgelegd kan worden. Deze kunnen gereserveerd worden via mail of telefoon en zijn gratis te verkrijgen.

 
 
 

De informatie beschikbaar gesteld op deze site zijn niet bedoeld om een arts te vervangen. Hoewel alle moeite is genomen om de juistheid van de informatie op de site te controleren, kan de juistheid niet worden gegarandeerd, en zal de zorg in elke situatie moet worden geïndividualiseerd.

Les informations et conseils donnés sur ce site ne doivent en aucun cas remplacer l’avis d’un médecin. Bien que tout ait été fait pour vérifier l’exactitude des informations, celle-ci ne peut être garantie et tous les soins doivent toujours être individualisés pour chaque patient. 

The information given on this website is not meant to replace a doctor. Although we try to be as accurate as possible, we can't guarantee the accuracy. Medical care should be individualised and discussed with the hospital.